What to do in summer at home.

Dit jaar ben ik niet van plan om op vakantie te gaan, omdat ik een operatie heb gehad waardoor ik moet herstellen. Hierdoor kan ik ook nergens naartoe, tenzij ik mijn ouders vraag of ze me met de auto ergens heen kunnen brengen. Als jullie een blogpost willen hebben over mijn operatie, laat mij dit dan weten.

Ik ga dus niet op vakantie, hierdoor ga ik mij nog al vervelen. Als je zoveel tijd over hebt wil je natuurlijk iets doen, daarom heb ik een paar dingen van wat jij nu kunt doen in de vakantie en thuis, of gewoon heel veel tijd over hebt.

  • Ga iets bakken, van cupcakes tot echte taarten die je ziet op de televisie. Ik probeer iedere zondag iets te bakken, het is leuk en ook nog eens lekker.

large

  • Probeer Do It Yourself projecten uit. Ik geef toe, ik spendeer uren op YouTube kijkend naar Do It Yourselfs. En dan denk ik bij mezelf: ‘Oh, dat ga ik echt een keer uitproberen.’ Maar zeg nu zelf, niemand doet het, en nu je toch zoveel tijd over hebt, why not. Het is heel leuk, en je hebt er je tijd zo mee om.
  • Speaking off YouTube, begin een YouTube kanaal. Ja ik weet het, niet iedereen is comfortabel met zichzelf op het internet te zetten, maar je kan ook een privé account aanmaken waardoor alleen jij het kan zien, en hooguit het ook kan delen met je vriendinnen.
  • Maak een Summer-playlist. Ik ben obsessed met muziek luisteren op spotify, daarom maak ik ook iedere maand een nieuwe afspeellijst over wat ik het liefst die maand beluister. Door Zomerse muziek in een lijst te zetten voel je je direct vrolijk en krijg je die summer vibe.

large (3)

  • Maak een fort. Ja, zoals je vroeger wel eens deed. Don’t deny you didn’t. Alle kussens en dekens verzamelen!

large (4)

Er zijn zoveel dingen die je kunt doen als je thuis bent, je hebt er alleen even de inspiratie voor nodig. Zoek vooral eens een keer op Pinterest, je zult versteld staan van allemaal leuke ideetjes die jij kan doen in de zomer, in je comfort zone, thuis.

X Mirella.

4 thoughts on “What to do in summer at home.

  1. Ik heb de indruk dat jij vakantie nemen gelijk stelt aan op reis gaan, wat helemaal iets anders is. Men kan gerust vakantie nemen en lekker thuis in huis of in de tuin genieten van het leven.

    Diegenen die enkel het gevoel hebben dat zij vakantie kunnen hebben door weg te zijn van hun eigen omgeving moeten daar best eens diep over nadenken en moeten vast en zeker hun eigen woonomgeving onder ogen nemen. Want als hun eigen stekje zelfs niet thuis voelt is er een degelijk probleem.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s